• BREAD
  • ENCRUSTING
  • Maamoul
  • Otomatis mesin mochi es krim mochi

bab kita Sugeng, sampeyan main dhewe

Shanghai Hanjue Precision Machinery Co., Ltd. iku sawijining perusahaan specialized ing mesin pangan adhedhasar ing Shanghai, Tiongkok.

Adhedhasar learning dadi lan inovasi, kita perusahaan wis dikembangaké jumlah gedhe produk kualitas dhuwur kang seneng dalasan apik ing antarane kita pelanggan kabeh sak donya. pasar utama kita Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan Amerika.

produk utama kita encrusting mesin, baris produksi roti, kapenuhan mesin cookie, rembulan line produksi cake ...

  • 公司
Tampilan Online Chat!