• BREAD
  • ENCRUSTING
  • Maamoul
  • Otomatis mesin mochi es krim mochi

ngeunaan urang gening, anjeun dicoo diri

Shanghai Hanjue Precision mesin Co., Ltd. mangrupa perusahaan husus dina mesin dahareun dumasar di Shanghai, Cina.

Dumasar learning kontinyu sarta inovasi, parusahaan urang geus ngembangkeun jumlah badag produk kualitas luhur anu mikaresep reputations alus diantara konsumén urang sadayana di sakuliah dunya. pasar utama urang téh Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung Amérika.

produk utama urang téh encrusting mesin, garis produksi roti, dieusi mesin cookies, bulan garis produksi jajan ...

  • 公司
WhatsApp Online Chat!