Babagan awake dhewe

rincian Factory:

bab kita 图

Shanghai Hanjue Precision Machinery Co., Ltd. iku sawijining perusahaan specialized ing mesin pangan adhedhasar ing Shanghai, Tiongkok.

Adhedhasar learning dadi lan inovasi, kita perusahaan wis dikembangaké jumlah gedhe produk kualitas dhuwur kang seneng dalasan apik ing antarane kita pelanggan kabeh sak donya. pasar utama kita Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan Amerika.

produk utama kita encrusting mesin, baris produksi roti, kapenuhan mesin cookie, baris produksi cake rembulan, roti & jajanan line produksi, produksi baris cake, mesin jajanan, steamed line produksi bun, etc.

Our company wis tim technical kuwat. Kita tetep ing langkah karo teknologi mesin pangan internasional majeng. Uga kita bisa kurban designs lan usulan-usulan tata kanggo pabrik Panjenengan. We kudu desain anyar tahunan, sampeyan dipun tampi kanggo fokus ing kita Youtube, Facebook lan Twitter: Hanjue Food Machinery.

Certification:

W Und ME


Tampilan Online Chat!