Otomatis es krim mesin nggawe mochi

Short Description:

Keterangan: HJ-860II Tiga Hoppers Encrusting Machine wis luwih akeh produksi pangan saka HJ-860 Multipurpose Encrusting Machine. Kejabi fungsi HJ-860, HJ-860II bisa uga digunakake kanggo gawé panganan / cemilan / pastries karo loro isi sanès lan loro werna, kayata cookie mozaik, margaret biscuit, mochi karo Isi nang Isi. mesin iki wis dirancang kanggo sing spesialisasine jarwan ing Pabrik Nut lan produk pangan Snack, lan bisa karo macem-macem fr bahan pangan ...


  • Potongan: US $4000 - 24500 / Piece
  • Quantity Min.Order: 1 pcs
  • Sumber Kabisan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    HJ-860II Tiga Hoppers Encrusting Machine wis luwih pangan sawetara produksi saka HJ-860 Multipurpose Encrusting Machine. Kejabi fungsi HJ-860, HJ-860II bisa uga digunakake kanggo gawé panganan / cemilan / pastries karo loro isi sanès lan loro werna, kayata cookie mozaik, margaret biscuit, mochi karo Isi nang Isi.

    mesin iki wis dirancang kanggo sing spesialisasine jarwan ing Pabrik Nut lan produk pangan Snack, lan bisa karo macem-macem bahan pangan saka alus kanggo caket lan bisa cekap kanthi lampiran kanggo ngecor secondary.

     

    SPESIFIKASI OF HJ-860II

    Komoditi Jeneng Serbaguna Encrusting Machine
    Model Komoditi HJ-860II
    controller PLC Layar
    Main Frame Material 304 Steel Motor Ort
    Convertor / Inverter Delta Material Hopper PC Alloy
    Ngoper Power Supply Delta conveyor Food Grade PU
    Rana & Molds UPE nozzle pe
    Speed ​​Produksi 3500-7200pieces / jam dirating Power 2.2kw
    Aspek saka lemah ndhuwur / Isi 9: 1-1: 9 Power Tegangan 380V / 220V, 50 / 60Hz, Phase Single
    Bobot Products 5-180g / pcs ukuran  167 * 92 * 175cm
    aplikasi Rong warna Mochi karo Isi, Mochi karo Isi nang Isi, etc bobot 330KG

     

    Fitur utama

    - Products stopkontak sabuk ing kacepetan global
    - discharging otomatis saka produk dhateng rak dening sistem sabuk retractile
    - imbuhan otomatis nomer larik lan saka phasing saka produk discharging dhateng tray
    - Trays conveyor ing stainless steel lan aluminium, karo kaki ngadeg luwes lan rak piling unit

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!