Otomatis kibbeh mesin nggawe kubbeh

Short Description:

Keterangan: HJ-860 otomatis Encrusting lan mbentuk Machine bisa gawé akeh jinis panganan, karo bobot nganti 200 gram saben Piece ease saka ganti unit rana desain uga ing nggawe produk karo corak utawa non-corak. Menapa malih, panganan gedhe-ukuran karo tempel kacang, daging, tempel sesame utawa ora stuffing sing producible. Kejabi Kibbeh / Kubba / Kebbeh, Welasan panganan etnis kayata bun meat, steamed bun, mammoul, digoreng diiseni bun, stollen, dumpling Crystal digawe dening HJ-860 bisa compar ...


  • Potongan: US $4000 - 24500 / Piece
  • Quantity Min.Order: 1 pcs
  • Sumber Kabisan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    HJ-860 otomatis Encrusting lan mbentuk Machine bisa gawé akeh jinis panganan, karo bobot nganti 200 gram saben Piece ease saka ganti unit rana desain uga ing nggawe produk karo corak utawa non-pola. Menapa malih, panganan gedhe-ukuran karo tempel kacang, daging, tempel sesame utawa ora stuffing sing producible.

    Kejabi Kibbeh / Kubba / Kebbeh, Welasan panganan etnis kayata bun meat, steamed bun, mammoul, digoreng diiseni bun, stollen, dumpling Crystal digawe dening HJ-860 bisa mbandhingaké karo gedhe-gedhe gawenan tangan.

     

    SPESIFIKASI OF HJ-860

    Komoditi Jeneng Serbaguna Encrusting Machine
    Model Komoditi HJ-860
    controller PLC Layar
    Main Frame Material 304 Steel Motor Ort
    Convertor / Inverter Delta Material Hopper PC Alloy
    Ngoper Power Supply Delta conveyor Food Grade PU
    Rana & Molds UPE nozzle pe
    Speed ​​Produksi 3500-7200pieces / jam dirating Power 2.0kw
    Aspek saka lemah ndhuwur / Isi 9: 1-1: 9 Power Tegangan 380V / 220V, 50 / 60Hz, Phase Single
    Bobot Products 5-180g / pcs ukuran  167 * 92 * 129cm
    aplikasi Kebbeh, Kibbeh, Kubba lan pangan utawa cemilan karo utawa tanpa isi sanès. bobot 310KG

     

    Fitur utama

    1) 304 struktur baja stainless. 

    2) Ngadopsi bagean standar pangan bahan, njamin produksi aman saka pelanggan. 

    3) desain Kompak lan èlmiah karo perancang profesional saka Taiwan, ndadekake mesin serbaguna kita kanggo gawé macem-macem jinis shortbread, cookie, pangan lan cemilan karo utawa tanpa isi sanès, lan ndadekake mesin kita gampang kanggo operasi, instalasi, pangopènan lan sanitasi. 

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!