Desktop otomatis kubba cilik kibbe encrusting mesin kanggo ngarep

Short Description:

Kubba mesin Description: otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin nggawe lan mesin mbentuk yaiku mesin tipe mini kita desain khusus kanggo nggunakake bisnis cilik kaya nyimpen, toko roti utawa ngarep. Sampeyan bisa nggawe jinis nepsu cookie kaya Kubba / Coxinha / bakso / Croquetas / Mochi / werni Keju / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / werni seasame / Pineapple cake / tanggal bar / Chocolate kapenuhan cookie lan ing . We are Produsèn kanggo mesin tipe iki ing China utama ...


  • Potongan: US $4000 - 24500 / Piece
  • Quantity Min.Order: 1 pcs
  • Sumber Kabisan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • Detail produk

    Tags Product

    Kubba mesin

    Description:

    Otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin nggawe lan mesin mbentuk yaiku mesin tipe mini kita desain khusus kanggo nggunakake bisnis cilik kaya nyimpen, toko roti utawa ngarep. Sampeyan bisa nggawe jinis nepsu cookie kaya Kubba / Coxinha / bakso / Croquetas / Mochi / werni Keju / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / werni seasame / Pineapple cake / tanggal bar / Chocolate kapenuhan cookie lan ing .

    We are Produsèn kanggo mesin tipe iki ing dhaérah China. patent kita supaya kita luwih dipercaya saka supplier liyane.

    paramèter

    Panggil Model: HJ-001

    Kapasitas: 10-60pcs / min

    Produk bobot range: 8-150g / pc

    Ukuran (L * W * H): 80 * 76 * 122CM

    Power: About 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, Phase Single

    Machine Bobot: About 150kg karo kothak alat

    Motor: Delta

     

    fitur:

    1. Loro awak mesin lan hoppers sing digawe dening 304 Stainless.

    2. Motor digawe dening Delta, iku account China dikenal dening donya.

    3. panel Control wis luwih gampang kanggo operate.

    4. nozzles, Conveyor lan Shutters sing digawe dening materi standar pangan kanggo nggawe manawa kabeh panganan bakal sehat.

    5. tutup Safety ing hoppers lan rana, darurat Stop Ngalih nggawe mesin liyane safety.

    6. Ing mesin bisa nggawe akeh jinis diiseni cookie ing wangun lan ukuran sing beda-beda dening ganti nozzle lan rana.

    7. Iku gampang kanggo nyetel rasio saka keuangan lan Isi dening panel kontrol.

    8. Cilik ukuran wis gampang kanggo nginstal, operate, nyimpen lan resik.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!