Tentang Kami

rinci pabrik:

ngeunaan urang 图

Shanghai Hanjue Precision mesin Co., Ltd. mangrupa perusahaan husus dina mesin dahareun dumasar di Shanghai, Cina.

Dumasar learning kontinyu sarta inovasi, parusahaan urang geus ngembangkeun jumlah badag produk kualitas luhur anu mikaresep reputations alus diantara konsumén urang sadayana di sakuliah dunya. pasar utama urang téh Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung Amérika.

produk utama urang téh encrusting mesin, garis produksi roti, dieusi mesin cookies, garis produksi jajan bulan, roti & pastry garis produksi, garis produksi jajan, mesin pastry, steamed garis produksi Bun, jsb

parusahaan urang boga hiji tim téknis kuat. Simkuring tetep dina hambalan mibanda téknologi mesin dahareun sacara internasional maju. Ogé bisa nawiskeun desain na usulan perenah ka pabrik Anjeun. Simkuring gaduh rarancang anyar taunan, anjeun tampi bade difokuskeun kami Youtube, Facebook jeung Twitter: Hanjue Food mesin.

sertifikasi:

cof


WhatsApp Online Chat!