Otomatis és krim mesin pembuatan mochi

Pondok Description:

Déskripsi: HJ-860II Tilu Hoppers Encrusting Mesin boga leuwih rentang produksi pangan ti HJ-860 multiguna Encrusting Mesin. Di sagigireun fungsi tina HJ-860, HJ-860II bisa ogé dipaké pikeun ngahasilkeun dahareun / snack / pastries dua fillings na dua kelir, sapertos cookie mosaic, Margaret kueh garing, mochi kalawan ngeusian jero keusikan. mesin ieu geus dirancang ngahususkeun dina pabrik bakery, Confectionery jeung produk pangan snack, sarta bakal bisa dipaké ku rupa-rupa fr bahan dahareun ...


  • FOB Harga: US $4000 - 24500 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 1 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • jéntré produk

    Tags produk

    déskripsi:

    HJ-860II Tilu Hoppers Encrusting Mesin boga leuwih pangan rentang produksi ti HJ-860 multiguna Encrusting Mesin. Di sagigireun fungsi tina HJ-860, HJ-860II bisa ogé dipaké pikeun ngahasilkeun dahareun / snack / pastries dua fillings na dua kelir, sapertos cookie mosaic, Margaret kueh garing, mochi kalawan ngeusian jero keusikan.

    mesin ieu geus dirancang ngahususkeun dina pabrik bakery, Confectionery jeung produk pangan snack, sarta bakal bisa dipaké ku rupa-rupa bahan kadaharan ti lemes keur caket jeung bisa dipasangan ku kantétan pikeun molding sekundér.

     

    Spésifikasi OF HJ-860II

    komoditi Ngaran Multiguna Encrusting Mesin
    Modél komoditi HJ-860II
    controller Purwakarta Toel layar
    Main kotakna Bahan 304 steel Steel motor Ort
    Convertor / Inverter Delta bahan Hopper PC Galunggung
    Ngalihkeun Power Supply Delta Conveyor Dahareun Kelas PU
    Jepret & molds UPE biwirna pipa pe
    Speed ​​produksi 3500-7200pieces / jam dipeunteun daya 2.2kw
    Babandingan kulit / ngeusian 9: 1-1: 9 kakuatan tegangan 380V / 220V, 50 / 60Hz, Phase Tunggal
    Beurat produk 5-180g / PCS ukuran  167 * 92 * 175cm
    aplikasi Dua kelir mochi kalawan ngeusian, Mochi kalawan ngeusian jero keusikan, jsb beurat 330KG

     

    Fitur utama

    - Produk outlet sabuk dina speed variabel
    - discharging otomatis tina produk onto trays ku sistem sabuk retractile
    - adjustment otomatis tina Jumlah jajar sarta dina phasing sahiji produk discharging onto baki
    - Trays conveyor di stainless steel sarta aluminium, kalawan suku ngadeg adjustable sarta trays piling unit

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!