Otomatis kibbeh mesin pembuatan kubbeh

Pondok Description:

Déskripsi: HJ-860 otomatis Encrusting na Ngabentuk Mesin bisa ngahasilkeun rupa-rupa pangan, kalayan beurat nepi ka 200 gram per sapotong The betah ngarobah Unit jepret mangrupakeun rarancang ogé dina nyieun produk kalawan patterned atawa non-patterned. Leuwih ti éta, pangan badag-ukuran jeung némpelkeun buncis, daging, némpelkeun wijen atanapi henteu isina anu producible. Di sagigireun Kibbeh / Kubba / Kebbeh, puluhan pangan étnis kayaning Bun daging, steamed Bun, mammoul, pan goreng boneka Bun, stollen, pangsit kristal dijieun ku HJ-860 bisa compar ...


  • FOB Harga: US $4000 - 24500 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 1 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • jéntré produk

    Tags produk

    déskripsi:

    HJ-860 otomatis Encrusting na Ngabentuk Mesin bisa ngahasilkeun rupa-rupa pangan, kalayan beurat nepi ka 200 gram per sapotong The betah ngarobah Unit jepret mangrupakeun rarancang ogé dina nyieun produk kalawan patterned atawa non-patterned. Leuwih ti éta, pangan badag-ukuran jeung némpelkeun buncis, daging, némpelkeun wijen atanapi henteu isina anu producible.

    Di sagigireun Kibbeh / Kubba / Kebbeh, puluhan pangan étnis kayaning Bun daging, steamed Bun, mammoul, pan goreng boneka Bun, stollen, pangsit kristal dijieun ku HJ-860 bisa ngabandingkeun kalayan leuwih handmade.

     

    Spésifikasi OF HJ-860

    komoditi Ngaran Multiguna Encrusting Mesin
    Modél komoditi HJ-860
    controller Purwakarta Toel layar
    Main kotakna Bahan 304 steel Steel motor Ort
    Convertor / Inverter Delta bahan Hopper PC Galunggung
    Ngalihkeun Power Supply Delta Conveyor Dahareun Kelas PU
    Jepret & molds UPE biwirna pipa pe
    Speed ​​produksi 3500-7200pieces / jam dipeunteun daya 2.0kw
    Babandingan kulit / ngeusian 9: 1-1: 9 kakuatan tegangan 380V / 220V, 50 / 60Hz, Phase Tunggal
    Beurat produk 5-180g / PCS ukuran  167 * 92 * 129cm
    aplikasi Kebbeh, Kibbeh, Kubba and other food or snacks with or without fillings. beurat 310KG

     

    Fitur utama

    1) 304 struktur stainless steel. 

    2) nganut bagian standar kadaharan kelas, ngajamin produksi aman konsumén. 

    3) desain Compact na ilmiah jeung désainer profésional ti Taiwan, ngajadikeun mesin multiguna urang pikeun ngahasilkeun rupa-rupa shortbread, cookies, dahareun jeung snacks sareng atawa henteu sareng fillings, sarta ngajadikeun mesin kami gampang pikeun operasi, instalasi, pangropéa jeung sanitasi. 

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!