Desktop otomatis kubba leutik kibbe encrusting mesin keur home

Pondok Description:

Kubba mesin Description: otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin pembuatan sarta mesin ngabentuk mangrupakeun mesin tipe mini kami desain husus pikeun pamakéan bisnis leutik kawas toko, warung bakery atawa imah. Bisa nyieun rupa kaeusi cookies kawas Kubba / Coxinha / baso / Croquetas / Mochi / bola Opak / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / bola seasame / nanas jajan / tanggal bar / Coklat kaeusi cookies jeung saterusna . Kami produsén munggaran pikeun mesin tipe ieu Cina utama ...


  • FOB Harga: US $4000 - 24500 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 1 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kubba mesin

    pedaran:

    Automatic encrusting kubba/kibbeh/kebbeh machine making and forming machine is a mini type machine we special design for small business use like store, bakery shop or home. It can make kinds of filled cookies like Kubba /Coxinha/Meatball/ Croquetas/ Mochi/ Cheese ball/ Churros/ Riceball/Onigiri/Nastar/Rasgulla/ Piroshki/Maamoul/ seasame ball/Pineapple cake/ date bar/ Chocolate filled cookies and so on.

    Kami produsén munggaran pikeun mesin tipe ieu Cina daratan. patén kami sangkan urang leuwih dipercaya ti suppliers lianna.

    parameter

    Jumlah modél: HJ-001

    Kapasitas: 10-60pcs / mnt

    Produk beurat rentang: 8-150g / pc

    Dimension (L * W * H): 80 * 76 * 122CM

    Kakuatan: Ngeunaan 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, Phase Tunggal

    Mesin Beurat: Ngeunaan 150kg kalayan kotak alat

    Motor: Delta

     

    Fitur:

    1. Boh awak mesin sarta hoppers dijieun ku 304 stainless steel.

    2. Motor ieu dijieun ku Delta, éta mangrupakeun merek Cina kawentar dipikawanoh ku dunya.

    3. panel Control nyieun leuwih gampang pikeun beroperasi.

    4. Nozzles, Conveyor na Shutters nu dilakukeun ku bahan baku dahareun pastikeun sakabéh pangan bakal cageur.

    5. panutup Kasalametan dina hoppers na jepret, Darurat gaul pindah nyieun mesin beuki kaamanan.

    6. mesin bisa nyieun rupa-rupa boneka cookies dina bentuk jeung ukuran béda ku cara ngarobah nozzle na jepret.

    7. Éta gampang nyaluyukeun babandingan adonan sarta keusikan ku panel kontrol.

    8. Ukuran Leutik nyieun gampang masang, beroperasi, nyimpen sareng beresih.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!