skala leutik mesin asem bonbon / Méksiko asem mesin pembuatan bonbon

Pondok Description:

Description: The filsafat design keur mesin divider Adonan ieu asalna tina HJ-001 mesin Encrusting, beda badag pikeun aranjeunna téh divider adonan téh ngan hiji Hopper, kapasitas ngaronjat jeung harga leuwih handap encrusting mesin. éta leuwih cocog pikeun nasabah anu ngan hayang nyieun dahareun tanpa keusikan, ngarobah kapang bisa nyieun cookies bentukna béda. HJ-001 Encrusting mesin boga dua hoppers, salah kanggo adonan, anu sejenna nyaeta pikeun ngeusian, ku kituna bisa nyieun pangan kalayan ngeusian sarta withou ...


  • FOB Harga: US $4000 - 24500 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 1 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Guarantee: 12 months
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T/T, Boleto, Mastercard, Visa, e-Checking, Pay Later,
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    Filsafat design keur kieu mesin divider Adonan nyaéta asalna tina HJ-001 mesin Encrusting, beda badag pikeun aranjeunna téh divider adonan téh ngan hiji Hopper, kapasitas ngaronjat tur hargana leuwih handap encrusting mesin. éta leuwih cocog pikeun nasabah anu ngan hayang nyieun dahareun tanpa keusikan, ngarobah kapang bisa nyieun cookies bentukna béda. HJ-001 Encrusting mesin boga dua hoppers, salah kanggo adonan, anu sejenna nyaeta pikeun ngeusian, ku kituna bisa nyieun pangan kalayan ngeusian sarta tanpa ngeusian, duanana mangrupakeun ok. Anjeun wilujeng sumping ka mamatahan nu dahareun rék ngahasilkeun, urang baris nyadiakeun Anjeun mesin ditangtoskeun sasuai.

    Parameter teknis:

    Item No. HJ-001 Adonan divider
    kapasitas 50-120pcs / mnt
    beurat produk 5-150g / PCS
    kakuatan fase 220V / 110V 50 / 60Hz Tunggal
    ukuran 80 * 76 * 80cm
    material 304 stainless steel
    aplikasi Jieun béda cookies tanpa ngeusian
    controller Panél kontrol

    Fitur:

    komponén kualitas luhur, 304 struktur stainless steel

    standar kadaharan bagian.

    CE, Patén, video jeung buku instruksi ditawarkeun.

    Ukuran leutik, gampang pikeun install, piceun, operasi jeung beresih.

    Bisa nyieun béda cookies ku cara ngarobah kapang atawa gawé kalawan kantétan lianna.

    beurat, ukuran sarta ratio bisa disaluyukeun jiga diperlukeun.

    garansi sataun.

    panel kontrol gampang pikeun operasi.

    Bisa nyieun dahareun kalawan bahan kalawan status bahan béda sapertos caket, bahan garing, material leupas sarta bahan normal.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!